Fredag … but I´m not in love

Fredag, sol og Tuva … det fins verre måter å starte helge på … c») Akkurat nå sitter jeg ut i solen med The Cure på full guffe. Satser på at 85 åringen på andre siden av gjerdet liker det … hehe

Dette bildet tok jeg av oss to forrige helg, og det er faktisk utrolig kult! All stemningen, humøret, fjasingen og kjemien oss to mellom ble fanget inn! ❤︎

På fredagens vennegruppe, fikk Tuva lov til å være i sitt rette element; i vannet! I løpet av de 5 timene hun var der, brukte hun ikke mange minuttene på land. Det var nesten så hun fikk middagen servert i vannet, ble jeg fortalt … haha … That´s my girl!

Forrige helg inneholdt også telttur for Tuva, sammen med alle klassekompisene og pappaene. Dog Tuva dro uten sin pappa da … og rett etter en telttur der søvn ikke stod i høysete, dro vi til Sandvika teater og danseforestillingen «Sommer, sommer». Der gjorde Tuva to FLOTTE dansenummer.

Dagene går nå superraskt mot skoleslutt, kun 2 fulle skoleuker igjen, så er det laaaaaaaaaang ferie! Jeg ser Tuva er moden for litt fri og dager der humla suser uten mål og mening. Akkurat sånn det skal være!

Nå derimot må jeg løsrive meg fra solen og få gjort noe fornuftig … snart står helgens første aktivitet for tur …