Dekorativ vindusmaling

Gleden var stor da Tuva fikk denne pakken tilsendt i posten! Det er et flott, og ikke minst et komplett, sett.

Et innlegg jeg har skrevet for Global hobby & kunst AS. Originalinnlegget finner du her.

Dette er et sett med vannbasert, transparent vindusmaling som tørker til en elastisk selvheftende film som kan trekkes av og settes på igjen. Fester da på vinduer, speil, glass, fliser, kjøleskap og alle glatte lakkerte flater.

vindusmaling-2-kopi

Legg mønsteret under en klar, glatt plastfilm. Mal først konturene på motivet med konturmalingen rett fra flasken. La denne tørke ca 2 timer før du fyller i ønskede farger med vindusmaling i motivet. Husk å fyll fargene helt ut til konturstreken. Hold flasken loddrett og unngå luftbobler. La hele motivet tørke helt (12-24 timer).

img_7587a

Nå kan motivet festes på andre glatte overflater. Her har Tuva valgt å få festet figurene sine på kjøleskapet. Det kan være smart å få hjelp av en voksen når figurene skal flyttes fra plast til vindu/kjøleskap. Skyll flaskespissen under vann etter bruk slik at ikke malingsrester tørker i spissen.