Hefte til årets ferie!

I år har jeg endelig fått laget et feriehefte, som vil gjøre det lettere å huske på ting fra ferien når jeg har kommet hjem!

Et innlegg jeg har skrevet for Global hobby & kunst AS. Originalinnlegget finner du her.

Carl Craft sitt innbindingssystem er kjempelett å bruke, og nesten det beste av alt – det tar liten plass blant hobbysakene!

Her har jeg valgt å bruke mønsterarkene fra Marianne Design, og printe direkte på baksiden av disse. Dokumentet laget jeg i Power Point, og her er mulighetene store til å lage hva du vil, innen hvilket tema som helst.

Totalt er dette ferieheftet på 16 sider, hvorav brorparten er ferdig linjerte sider. Bakerst i heftet har jeg klippet til en plastlomme, som også er festet i ringene. Der kan det også legges billetter, postkort eller andre småting en ønsker å ta vare på.

Helt fremst og bakerst, har jeg et stivt plastfolieark. I håp om at selve arkene ikke blir for krøllete og tilsmusset gjennom ferien.