Fargekart-mal på forskjellig tusjpapir

Touch Twin Marker sin mal er kjekk å bruke! Selv har jeg skrevet ut malen på både Fabriano Tecnico, Fabriano Bristol og Schoellershammer Duria. Alle 3 arkene er tusjark, som egner seg godt til disse tusjene, men de har ikke like egenskaper. Fabriano sine tusjark er begge bleket hvit, mens Schoellershammer sitt er ubleket, og vesentlig gulere. Forskjellene på de to fra Fabriano er tykkelsen på arkene og faktisk glattheten. Bristol sitt ark, oppleves glattere. Tusjen glir lettere på arket og får en litt annen glans enn på Tecnico.

Et innlegg jeg har skrevet for Global hobby & kunst. Originalinnlegget finner du her.

img_7806

Her er tusjene testet ut på de forskjellige arkene. Fargegjengivelsen blir ikke ok via en dataskjerm, men forskjellen på Fabriano og Schoellershammer arkene vises. De helt lyse fargene til Touch Twin Marker, vises nesten ikke på Schoellershammer sine ark. Til gjengjeld gir disse arkene en fin varm glød i fargene. Her er det virkelig smak og behag som gjelder.

dsc_5068

Jeg håper dere får muligheten en gang til å finne ut hvilket ark som passer best til ditt bruksområde. Spør neste gang du er i butikken, om du kan få teste ut disse arkene. Du vil fort merke forskjell.

touch-fargekart

Last ned her