Sommerferie!

I følge skoleruta startet sommerferien i forrige uke, men Tuva har vært på sommerskole en uke så derfor startet ferien først nå føler jeg. Og den starter med at Tuva er på shopping med pappaen sin … c»)

sol-sonriente

Tuva og jeg har ikke lagt noen planer for de kommende 3 ukene, da skal humla få suse fritt. Mulig det blir en tur til Bjørneparken, mulig det blir en tur på Tusenfryd … og mulig ingen av delene skjer. Det som skal skje er 2 uker på fjellet og vestlandet for Tuva sin del, sammen med pappaen sin fra midten av juli. Og hun og jeg reiser til Hellas når julien står på hell. Vi rekker akkurat å komme hjem før skolen starter på igjen.

01-regn-10383

Jeg spurte Tuva om vi skulle legge noen planer for de ukene før reising, men det ville hun ikke. Hun vil, i likhet som meg, bare la dagene komme … også ser vi an vær og humør.

Blir det masse med regn skal vi avgjort få dagene til å gå, like så fint som om det blir solskinn og standliv!

Gleder meg!