De første ukene av sommeren har passert (bilderas)

Om få timer stikker Tuva på ferie med pappaen sin, og jeg vet av erfaring at det blir  noen lange dager på mor. Etter er par tre dager begynner savnet å komme, og da starter nedtellingen til hun kommer hjem … c»)

img_7922

I år skal Tuva feriere i Norge og Hellas, og de neste to drøye ukene skal tilbringes på fjellet. Tuva skal fjellklatre, ride på hest, bade i iskalde fjellvann, bestige Galdhøpiggen og mye mye mer. I tillegg til litt sightseeing på Vestlandet. Jeg vet hun vil få en fiiiiiiin ferie! … også har vi jo Skype da, så vi får jo skravlet sammen …

Ellers har de siste ukene vært preget av sommer, sol og varme. Tror ikke jeg har vært så brun før uten å ha vært i varmere strøk. Tuva og jeg har tilbrakt mange dager på stranden, i tillegg til kosedager i hagen, dagtur til Bjørneparken og Osloturer.

img_7978

Tuva mater elgen med munnen ….

img_8035

Verdens beste pizza hos Pino.

img_8015

Tøffingen tok zip-line i Bjørneparken

img_8054

Frokost på Godt Brød …

img_8041

Leiremodellering på en regnværsdag …

img_8062

Soling i haven …

img_8060

Jordbær og vaniljesaus …

img_8075

Mere soling i hagen … og en varm Arcas

img_8078

Dobbel Cortado i Asker

img_8081

Kaleidos før legging

img_8093

Førstemann som ankom Holmenskjæret …

img_8102

Ny dag på stranden …

img_8090

Enda mer jordbær – det har det blitt MYE av denne sommeren da Tuva ha lekt daglig med jordbærbondens datter

img_8108

Ny frisert Tuva

img_8116

Fjasehøna Tuva

img_8126

Ganske få på stranden i dag også …

Om 17 dager resier Tuva og jeg til Hellas, før den tid skal jeg igjennom noen runder på Diakonhjemmet, hvile en god del og forhåpentlig være fit for fight til årets sommerferie!Som bilderaset viser, så har ikke de helt store tingene skjedd MEN …. det som har skjedd har vært fantastisk bra! Tror Tuva har hatt noen fine feriedager så langt, der få planer har blitt lagt før tidligst kvelden i forveien.

img_8099