Enkle kort – del 2

Dette innlegget er en del av en serie, der fokuset er enkle og rene kort.

Et innlegg jeg har skrevet for Global hobby & kunst AS. Originalinnlegget finner du her.

Denne gangen er det 3 kort som er laget på nøyaktig samme mal. Her ligger forskjellen i hvordan kortet dekoreres.

Her har jeg brukt de 50-talls inspirerte mønsterarkene fra Marianne Design. Herlige farger som gjør en glad. Her har jeg ikke brukt noe annen pynt. Rent og enkelt.

Igjen, samme mal som forrige kort, men ved kune å bruke farget kartong får kortet et helt annet utseende. Her er det Playcut kartong som er brukt, i tillegg til washitape og et utklipp fra mønsterarkene fra kortet ovenfor.

Dette kortet er snudd og dekorert med washitape. Stempelet er fra samme 50-talls inspirerte serien til Marianne Design. Teksten er sølvstickers og fargelagt med Touch Twin Marker. Da får jeg den fargen jeg ønsker på teksten, fin metallisk blåfarge.