Endelig stålkontroll

For de som ikke driver med denne form for hobby, kan vel egentlig ikke skjønner gleden jeg nå føler – men jeg vet noen gjør det!

anitamalik-689888

For 2 (!) år siden tok jeg et skikkelig tak i meg selv og gikk i gang med å få en struktur på stempelmengden. Da var motivasjonen på topp og løsningen perfekt! Etter en skikkelig ryddingsrunde, der noe ble kastet, en del solgt og restet sortert satte jeg i gang med å få stemplet inn alle stemplene i en bok. (Innlegget fins her).

100_8294

Underveis i stemplingsprosessen innså jeg at boken jeg hadde valg – og dekorert – ble for liten. Noen av stemplene var større enn arkene – og antall ark i boken for få. Siden dette i grunn er en ganske kjedelig jobb – forsvant motivasjonen til å fortsette. Noe som har medført at det sorterte systemet – ikke nødvendigvis var så sortert og organisert nå 2 år etter … hehe

Med det himmelske været som er her nå, har jeg fått gjort masse sånn arbeid. Jeg har installert meg ute – dog i skyggen – kost meg med herlig temperatur, mye luft og enda mer kaldt vann.

I går kunne jeg med litt stolthet pakke bort den aller siste stempelpakken og vite at ALT er gjort. SUPERHAPPY!

stempelorganisering

I praksis betyr dette at jeg nå har 5 bokser med stempel, der hver boks har sitt tema. I en tykk spiralblokk, der det var inndelt i 5, ble alle stemplene stemplet inn. Så nå, når jeg leter etter et stempel, kan jeg bla i boken og finne ut i hvilken boks stempelet ligger. FANTASTISK!