Jesse James armbånd

Fargerike sommerarmbånd til både liten og stor. De flotte perlemixpakkene fra Jesse James Design Elements er perfekte til friske og sommerlige smykker.

Et innlegg jeg har skrevet for Global hobby & kunst. Originalinnlegget finner du her.

jj-samling-1b

Posene inneholder en blanding av perler med forsjellige form, fargemix og materiale. Disse er fra 3 forskjellige poser; Aquarius, Maui Wowie og Belle Du Jour.

jj-samling-1a

Av disse 3 posene fikk jeg ikke mindre enn 6 armbånd! De fargerike øverst til venstre ble til 2 voksenarmbånd. Den rosa perlemiksen ble til en dobbelt voksen armbånd og til en lite barnearmbånd. Det samme ble den turkise perlemiksen. Alle armbåndene er laget på wire, og de doble armbåndene har stavlås. Barnearbåndene har vanlig karabinlås på seg, mens de fargerike har en hempe på den ene enden av wirene, som hektes fast på en perleknapp jeg hadde liggende.