Enkle kort – del 6

Dette innlegget er en del av en serie, der fokuset er enkle og rene kort.

Et innlegg jeg har skrevet for Global hobby & kunst AS. Originalinnlegget finner du her.

Sommerfugler synes jeg passer til nesten alle slags kort, og her kommer 4 ganske like varianter.

Jeg stemplet på teksten før jeg preget papiret. Sommerfuglene er stanset ut med Sizzix dies, og pyntet med perler og strass.

Dette kortet er veldig likt der forrige. Forskjellen er valg av pregeplate. Denne er Marianne design sin. Sommerfuglen er stanset ut i indisk papir.

På dette kortet fikk jeg gleden av å prøve ut Marianne Design sitt Collectable sett. Det er dies og stempel i en pakke. Først stemplet jeg på sommerfuglen, deretter brukte jeg Big Shot for å stanse ut, og prege sommerfuglen.

På dette enkle kortet er også Marianne Design Collectable brukt. Her har jeg stemplet på vellum, for jeg tok på embossingpulver og smeltet dette fast. Da jeg stanset ut sommerfuglen, valgte jeg bort pregingen. Det samme med den rosa sommerfuglen under, den er også uten preging.