Status primo september

Time flies when having fun …

Siden hjemkomsten fra Hellas, har dagene rast i ekspressfart. På en måte er det superfint, men samtidig ikke helt bra. Kroppen henger ikke helt med på tempoet, så «den sure svien» kommer oftere og oftere og varer lengre.

img_9494

To gode venner, som savnet hverandre i ferien …

Anyway, etter Hellas gikk dagene med til å gjøre Tuva og meg klar til skolestart, og meg selv klar til Gave- og interiørmessen på Lillestrøm. Tuva gledet seg masse til å starte i 3. klasse, og bestemte seg sammen med meg for å ha en skikkelig ryddesjau på rommet hennes. Hun ikke ønsket å beholde de lekene som ifølge henne selv var litt barnslige … Tuva mente det tok en drøy time, og hun sa hun skulle være flink og ikke begynne å leke med alt hun fant … c»)

img_9459

Ferdig ryddet rom

Fem timer etter at vi startet var rommet spotless! Uten pause, og med skikkelig innsats fikk vi fjernet mye som aldri blir leket med. En ganske stor haug skal opp til Rena og kusinen Sunniva, en litt mindre haug gikk i søpla og en del går til skolens julemarked. Tuva imponerte stort!

img_9506

Første skoledag

Da Tuva var i gang med skolen, fikk jeg 100% fokus på hobby, messe og dinfantasi! Messen ble kjempebra synes jeg, og jeg tror flere er enige med meg. Da jeg kom hjem søndag kveld, var det litt katastrofeområde på stuen.

img_9580

Alt bærer preg av at jeg ikke pakket ned med omhu …

Uken etter messen gikk til enormt mye farting til og fra Oslo, til behandlinger, Diakonhjemmet, trening og flere behandlinger. Da livet nå er uten bil tar alt mye lengre tid, men det går superfint. Skal innrømme jeg var litt skeptisk til det hele – men uten grunn. Tuva har også startet opp med svømmingen igjen, og nå er hun på 2 treninger pr uke. Ny trener har hun også fått, en tidligere mester fra Usbekistan. Superflink trener som motiverer Tuva til det maksimale!

img_9523

Venter spent på første treningsøkt!

Nå har det vært en passe stille uke, påkrevd fordi kroppen krever det og fordi det nå er litt stille før stormen. På mandag starter et godt planlagt og nøye overvåket treningsopplegg. Jeg gleder meg til å starte da jeg håper på fremgang, samtidig som jeg gruer meg mye fordi jeg vet hvor vondt dette blir. Krysser fingre for positivt fortegn om ikke altfor lenge. Jeg savner å være i jobb, og har veldig lyst til å komme opp til et annet nivå.

670195-11-1294782578426

Like blid …

Tross stille uke har det blitt litt «småpusling» i form av rydding. Boden trengte en liten runde, og det samme gjorde alle arkene mine. Det har jeg sagt i over et år at beholdningen skal krympes drastisk. I dag ble den nettopp det. Imponert over meg selv …

bilde

Boden er ikke helt ferdig, og bordet står fremdeles slik ……. derimot arkhaugen er på drøye 40 cm. Den skal det bli deilig å bli kvitt ….

img_9571

Å jo … jeg har visst fylt 40 også