Hverdagens små mystiske vendinger

I dag hadde jeg planlagt ymse gjøremål nøye. Hvilke busser som skulle tas til hvilket tidspunkt, hvor de skulle tas fra osv … Alt for å få unna noen ærend før mandagens boot camp.

blogger-image-663683687

Første del av dagen gikk som jeg håpet og dagens første busstur var perfekt. Solskinn, null trafikk og god bok å lese i.

Etter behandlingen, tok jeg t-banen ned til Oslo for å rekke bussen ut til Ikea, og ble så glad da jeg rakk en tidligere avgang enn planlagt! Så glad, at jeg dro frem boken min og leste i vei ……. kun får å oppdage at bussen gikk til Furuset og ikke Slependen. Det er LITT avstandsforskjell. For ikke snakke om en helt annen retning.

Pustet litt hardt inni meg og fant ut at det var bare å henge med … brukte resten av bussturen til å lokalisere de varene jeg skulle ha, slik at handlingen gikk KJAPT. Jeg hadde 12 minutt på meg før bussen gikk tilbake til Oslo … og jeg klarte det!

blogger-image-495434598

I Oslo fant jeg ut at jeg rakk den bussen jeg hadde planlagt å ta fra Ikea … så når del 2 av dagens gjøremål er utført er jeg tilbake på mitt tidsskjema!!

Puh!