Kort med marmorert mønsterark

Noen gang kan det en tror skal bli et avfallsprodukt – bli et lite kunstverk!

For noen uker siden skulle det marmores isoporhjerter, og for å få renset opp vannet brukte jeg helt vanlig kopipair. Papiret suger til seg marmoreringslakken og vannet blir klart. Papiret, som i utgangspunktet skulle kastes, ble oppgradert til mønsterark!

Et innlegg jeg har skrevet for Global hobby & kunst AS. Originalinnlegget finner du her.

Her det brukt Papicolor som basekartong, og det rutete mønsterarket er fra Marianne Design. Det marmorerte mønsterarket er hellimt på en kartongbit (det lå litt i press for å få flatet ut papiret etterpå). Videre er kortet dekoreret med stempel og halvperler fra Staz, og bånd og charms fra dinfantasi. De røde halvperlene er tusjet røde ved hjelp av Touch Twin Marker.