Snart jul jo ……

Jøsses som tiden flyr da … og det selv om en ikke har det supermoro?!

img_0539

Jaja – må vel innse at tiden raser avgårde uansett hva en driver på med. En ting er i alle fall sikkert! Verdens beste årtid er her. Jeg elsker høsten, fargene, regnet, vinden, solen, himmelen, kosen inne, surheten ute … ALT!

img_0669

Tuva er like ivrig på svømmingen som før. Med økning på antall treningsøkter i uken samt en superdedikert trener kommer resultatene også. Det er moro å se hvor godt hun behersker rygg-, crawl- og brystsvømmingen. Og som om ikke det er nok, har hun fått dreisen på butterfly også. DET er kult å se på det! I bursdagsgave fra sine foreldre fikk hun en etterlengtet TYR sekk. Med egne lommer til vått badetøy, svømmebriller osv … den er gedigen på henne ennå, men hun bærer den med stolthet. Det er litt kult som 8-åring å bruke de samme sekkene som juniorsvømmerne bruker … c»)

img_0778

På tur til svømmetreningen for en drøy uke siden, tok jeg dette bildet! Og jeg ble litt stum … en ting er at jenta mi er vannvittig nydelig …. men kvaliteten på iPhonekameraet er imponerende. Ingenting er gjort med bildet og jeg synes fargene og skarpheten er fantastisk!!!!

img_0518

Dagene mine har siden starten på september gått i trening, trening, trening, hvile og pittelitt mer trening. I løpet av 8 uker nå har jeg bodd på et rehabiliteringssenter, der fokuset har vært trening, observasjon og medisinjustering. Så langt har muskelmengden økt en god del, fettprosenten sunket tilsvarende men smertene …. det har ikke justert seg noe! Det er en smule frustrerende … Da hjelper det med oppmuntringsbrev fra Tuva …

img_0614

Tuva har kommet og vært på besøk noen helger, og det har vært kjempekoselig! Vi har tilbrakt en del timer i basseng, hun har fått gått på tredemølle mens jeg har trent styrke … og hun har prøvd benkpress … hehe … Tror hun innså at hun ikke var verdens sterkeste …

Så langt holder jeg ut, og skal gjøre det en stund til. Får fokusere på at jeg gjennomfører i alle fall! 3 bassengtreninger, og 2 styrketreninger daglig, i tillegg til daglige fysioterapitimer, regelmessige blodprøver, opp- og nedjustering av medisin etc.

img_0558

Skal innrømme det er helt greit med en stor TV som er i enden av sengen, da det hviles en god del mellom alle øktene. Ønske om bedret innhold på alle TVkanalene på dagtid er derimot sterkt tilstede. Det er MYE crap som sendes på alle kanaler …

img_0751

Den andre helgen i oktober reiste jeg over til Bømlo for å være med på den superherlige scrappevaken som arrangeres der. Vaken hadde jubileum nå og feiret sitt 15. arrangement. Selv har jeg vært med på 4 tidligere, så et lite jubileum for meg også da det var min 5. gang. Jeg hadde gleden av å få lov til å demonstrere litt, og da laget jeg blant annet noen slike hjertebilder, i tillegg til blomsterbilder, tusjing av stempeltrykk og lage bakgrunner. Superfin helg, og en smule sliten etterpå …

img_0776

Uten helt å være forberedt på det, havnet jeg i den velkjente avisen Bømlo-Nytt … hehe … artikkelen var på en dobbelside + halv forside! Artig å være stor del av den mandagens spennende nyhetsinnslag.

img_0795

… og hvis noen lurer, Tuva og jeg fjaser ALLTID!