Lerretsbilder med PanPastels

img_0736

Ved hjelp av PanPastels, kan dette bildet lages uten altfor mye forkunnskaper! Den skrukkete effekten fås frem ved «å lime» fast krøllet silkepapir på en maleplate, for så begynne å fargelegge med PanPastels.

Et innlegg jeg har skrevet for Global hobby & kunst. Originalinnlegget finner du her.

img_0098

Her er andre farger brukt, og det er disse fargene som følger med i et Mixed Media-sett. Settet inneholder farger og svamper (se bilde nederst i innlegget), samt en link til fremgangsmåten for dette hjertet.

pp-blomst

I et annet Mixed Media-sett, er det fremgangsmåten for et blomsterbilde som følger med. I mitt bilde er det i tillegg til en krøllet overflate, også brukt strukturpasta til blomster. I videoen som følger med settet lages bakgrunnen annerledes, der er det boksider som benyttes. I likhet med hjertebildet, følger det også med her farger svamper.

01550075_2 01550076_2

Settene som kan kjøpes ser slik ut. Det til venstre er Mixed Media 1, og det til høyre er Mixed Media 2. Videoene som følger med settene vil ta deg gjennom fremgangsmåten, steg for steg.