Godt nyttår!

godjul

Vi er allerede inn i uke 2 av 2014, og dagene går jo i et visst tempo etter jul også!

I romjulen brukte jeg mye tid på å jobbe meg gjennom en del tanker og følelser relatert til mine «oppgaver» i julen – samtidig som jeg strikket en Mariusgenser. Dagene etter nyttår har blitt brukt til Tuvakos, litt organisering av garn og kommende strikkeprosjekt samt en løs plan om å få malt ferdig de 2 møblene som står her og irriterer meg … c») Jeg har også startet på min aller første genser til meg selv! Det er litt moro – og spennende …

garnoversikt

Oversikt over kommende strikkeprosjekt og garn uten plan …

Sånn i nærmeste fremtid venter et par dommerhelger – noe jeg gleder meg stort til! En hobbymesse jeg gleder meg enda mer til – og time hos kirurgene. DET gleder jeg meg ikke til. Iflg noen belærte innen revmatologien må nok ankelen til pers igjen … *grøss* Oppi alt dette er det visstnok planlagt en Kieltur, og jeg leker med tanken på å få flydd over Tuva og meg til vestlandet …

En kan jo tro at her går det fort unna, men hovedsaklig vil jeg nok trene og ligge til lading dette halvåret også.

skjermbilde-2014-01-06-kl-23-28-52