Project Life – oppbevaring

Er det noe jeg liker, så er det å har orden på ting! Jeg liker at ting har et fast sted å være, at det er ryddig rundt meg og at ting er i system. Jeg vet for noen er dette absurd og utopi, men for meg er det min hverdag … and I´m loving it! Så kan andre synes hva de vil, og ikke plage meg med det … haha

Anyway … Project Life er på full opptrapping, og boksene disse kitene kommer i er veldig upraktiske synes jeg (dog eskene blir fine å dekorere …). Så med litt tips fra nett, kom jeg frem til min løsning. Clas Ohlsons sine SmartStore system er geniale!

Her har jeg en 28x28x17 cm boks, og i den en innsats. Innsatsen er perfekt til skrivesaker o.l. og under har jeg noen gamle notebooks med mønsterark som jeg kanskje kan få nytte av nå. Samt 2 minikit.

Denne boksen er 30x40x17 cm, og her er det også en innsats på toppen. Nede i boksen har jeg rub-ons, stickers og die cuts, og oppe i innsatsen har jeg «bits and pieces». De 4 hvite løse boksene er en del av en 6 pk med slike bokser. Kjekke til å holde ting fra hverandre.

Denne boksen har jeg 2 av, og de er 30x40x12 cm. Her har jeg kitene mine. Igjen brukt av de hvite løse boksene, for å holde de ulike korttypene fra hverandre. Når kortene er stablet slik fikk jeg ikke på lokket slik det opprinnelige er tenkt … MEN … jeg snudde lokket og låsene funket for det!

Skikkelig orden har det blitt, det eneste som mangler nå er en rydderunde i hobbyskapet slik at jeg får plass. Det skjer nok over helgen kanskje …