Project Life – skissebok

Å det er så deilig å være i gang!

Foruten å ha tatt en morgensiesta på sofaen, kjørt byen rundt mellom lege og manuellterapeut, har jeg kost meg med litt bilderedigering i dag – og organisering. Jeg elsker å organisere … hehe

Mens jeg satt og gikk igjennom noen bildeserier, kjente jeg en manglende oversikt for hvordan dette skal planlegges. Noen bilder passer stående, andre liggende – og skal de være store eller små? Etter å ha smattet på en melkesjokoladerute, kom jeg frem til at en Project Life skissebok er tingen!

Her har jeg tegnet opp de ulike plastlommene, samt skrevet opp hvilke kit jeg har (av erfaring vet jeg jo at det innimellom skjer dobbelkjøp …). Videre har jeg skrevet opp aktuell bildeserie, hvilke lommer de skal i og antall bilder i hver størrelse. Med dette tror jeg det blir lettere å huske når bildene ligger foran meg i de ulike størrelsene.