Lommescrapping

Denne påsken har vært produktiv med tanke på album og lommescrapping … deilig! C»)

Før ferien gikk jeg til innkjøp av en Canon Selphy CP910, en kjekk liten sak som printer ut bilder i 10×15 cm – og kvaliteten er upåklagelig! Jeg har tidligere brukt en CP600, men den ville ikke leke mer med min MacBook pga drivere som ikke ble oppdatert når nytt OS X kom …

Anyway – printeren ble kjøpt og i løpet av en kveld hadde jeg printet ut 85 fotoark, noe som tilsvarer 131 bilder. Jeg trodde jeg da var mer enn godt nok utrustet med bilder for påskeferien, og sendte med mitt nye vidunder på fjellet sammen med søsteren. Hun har også begynt å sniffe litt på dette formen for albumlaging.

Tirsdagen i påskeuken satte jeg med ned for å lage en side eller to …. og det ble til at alle de 131 bildene havnet i album! På under 4 timer! Jeg ble litt lang i masken da jeg innså at å sende printeren på fjellet var en smule uklokt, men kan jo glede meg over søsterens glede vel …. c»)

Siden printeren var på ferie har jeg brukt tiden godt på å forberede neste utskriftsjobb. Bilder på harddisker er gjennomgått, og de jeg ønsker å benytte samlet i egne mapper. Der er de nå ferdig klippet og lysjustert – kun å trykke print! Faktisk er jeg ajour med 2014 og 3/4 av 2013 når det kommer til gjennomgåtte bilder på dataen. Deilig følelse 🙂 Målet for 2014 var å være ferdig med 2013 og 2014 … nå tror jeg at jeg skal klare 2012 også …

I tillegg til å ha fikset bilder, har jeg gått igjennom alle kitene jeg har. Innså da jeg laget de sidene at jeg ikke gidder å lete opp hver boks og bla i de når jeg sitter å jobber. Så da forsvinner de ulike boksene og kortene samles i en innsatskasse fra Ikea. Her er det hovedsaklig havnet kort fra Project Life. Mens det i en mindre boks er samlet minikits og temakort fra Sn@p! Nå vil jeg ha alle kort lett tilgjengelig foran meg – og jeg kan lettere lete opp de kortene jeg ønsker å bruke.

Hva jeg gjør med denne stabelen er litt mer usikkert …

3 comments

  1. Flott innlegg! Oppbevaring er ikke så enkelt når det kommer nye greier på hobbyrommet. Jeg tok toppen av en pappeske jeg. Men jeg ser at det er i minste laget, så jeg må nok få investert i noe litt mer brukervennlig.
    Ønsker deg en flott dag!
    Klem fra Kreatyra. 🙂

  2. Hei Kreatyra 🙂 Takk for skryt 😉 Og veldig enig med deg – å finne optimal oppbevaring som er velfungerende er ikke lett. Min erfaring er at ting må testes ut og først etter litt bruk innser en hva som er best 🙂 Lykke til i jakten 🙂

  3. Hei! Nydelige sider!!! Jeg har akkurat bestemt meg for å bytte til lommescrapping, eller i alle fall gjøre mye på den måten. Deilig inspirasjon fra deg i dag. Har bare ett basiskitt og to varianter av lommer, men det holder foreløpig. Har ellers nok til å starte eget utsalg, så prøver å ta et rolig m shopping.

Comments are closed.