Små metalltavler

Magnetplater er blitt min dille om dagen. Jeg liker at ting kan midlertidig festes fast et sted – enten det er for å pynte opp, til oppbevaring eller bare fordi det er noe som må huskes på. Litt tilfeldig kom jeg over noen mønsterholdere med magnet – og jeg kjente disse kunne bli fine her hjemme 🙂

samlet

Et innlegg jeg har skrevet for Global hobby & kunst AS. Originalinnlegget finner du her.

De ulike platene har fått veldig ulikt utseende, og nesten alle er allerede i brukt rundt omkring i huset.

img_6734

Til pynt i stuen står denne dekorerte platen. Her er det limt fast et mønsterark fra StudioLight, blonder fra Staz og ulike washitaper. Bildet, teksten og sitatet er festet med magneter. Enkelt å endre når et annet bilde fortjener å komme frem.

img_6737

Denne står på kjøkkenbenken og lyser opp. Enkel mangetavle, som kun er sprayet med en herlig oransje akrylspray fra Amsterdam. Enkel spray å bruke, samt dekkende!

img_6728

Siden jeg er en strikker, og Marianne Design har mønsterark med strikkemasker … falt det seg helt naturlig og lime på dette arket. Nå skal det blir mye lettere å følge mønsteret fremover håper jeg. Og som dere ser kan disse metallplatene festes både stående og liggende.

img_6750

Tuva har også dekorert sin egen magnetplate. Sprayboksene ble litt store i hendene på en 8-åring, men Tuva klarte seg fint hun med litt hjelp! Enkel og fin tavle dette også som skal stå på skrivepultene hennes. Midlertidig er sommerbildet fra i fjor i påvente av ny timeplan.

img_6751

Jeg er noe usikker på hvor denne platen havner, men her er det i alle fall brukt decoupagelakk sammen med serviett. Kanskje rett og slett en ferieminneplate som Tuva foreslår …

img_6722

Slik ser holderen ut, uten at noe er gjort! Mønsteret i metallet er litt kult synes jeg, og gir et industrielt uttrykk. Så kan fint brukes uten dekor på også.

img_6749

Slik ser platene ut, ferdig dekorert.