Dekorerte Pillow box fra Sizzix

Er ikke disse eskene skjønne?

Et innlegg jeg har skrevet for Global hobby & kunst AS. Originalinnlegget finner du her.

Under Gave- og interiørmessen på Lillestrøm, hadde Pete Hughes demonstrasjon på Sizzixprodukter. Og underveis på messen laget han disse eskene. De er enkle å lage, og det skal ikke så mye til for å få til en fin dekor. Felles for de alle er at de er laget med Sizzix sin Pillow boxdie, og med Papicolor kartong. Kartongen er veldig egnet til preging, og alle detaljene kommer godt frem.

En herlig eske, der den blå kartongen er svertet med metallisk voks. Voksen svertes på, og gir en kul effekt. Sommerfugldiesene er fra startepakken til Big Shot, og embossingplaten er fra en 2 pk. Kompasset som er vist et stykke ned, er fra samme pakke.

En frisk eske i lime og blåtoner. Både embossingplaten og diesene følger med startpakken til Big Shot.

Denne esken er preget med somerfugler og øyenstikkere. Blomsten er laget av dies som følger med startpakken til Big Shot. Her er kartongen svertet lett med Memento Rich Cocoa for å få et litt slitt preg.

Med Papicolor sin kraftkartong er like herlig å arbeide med som «vanlige» kartongene. De lar seg prege lett, og er fine å bruke sammen med Sizzix Embossingfoldere. I likhet med forrige eske er kartongen lett svertet med Memento Rich Cocoa.