PLiN; Juleverksted

Da har det jammen meg blitt min tur til å skrive noe i denne bloggen – og når temaet er juleverksted kunne det ikke vært mer midt i blinken! For er det noe som det er mye av her hjemme så er det juleverksteder … eller påskeverksted, 17. maiverksted … i grunn mye verksted C»)

Et innlegg jeg har skrevet for Project Life Norge. Originalinnlegget finner du her.

5

Bildene på denne dobbelsiden er fra i fjor da min datter, Tuva, og jeg koste oss med noen fine hobbypakker. Både Tuva og jeg er med i designtemaet til dinfantasi.no, så det er ekstra gøy når det kommer «oppdrag» som kun er til Tuva.

Fra pakken kom i posten, til vi satte oss ned gikk det både vinter og vår ifølge Tuva. Dagene bare sneglet seg avgårde, så gleden var stor den dagen alle hobbypakkene lå fremme på bordet – klare til montering. I alt ble 5 ulike hobbypakker montert, og mor fikk bare bistå som kameramann. Tuva leste seg gjennom bruksanvisningene, og fulgte punkt for punkt som beskrevet. Mor fikk kose seg ute i en iskald rimet hage etterhvert som figurene ble ferdig.

img_0299

img_0301

Som den CAS´eren jeg er, blir det sjeldent mye stæsj på mine sider. Jeg liker at ting er enkelt og oversiktlig, noe det aller meste jeg lager bærer preg av. StudioLight og Wycinanka er et must på alle prosjekt om dagen, i tillegg til Dymotape og charms. Så ingen overraskelse at disse produsentene er med på disse sidene også.

1

Til tross for hundrevis av kort som er beregnet for lommescrappinger, bruker jeg like så ofte mønsterark jeg har liggende. De ulike mønsterarkene jeg har brukt er som sagt fra StudioLight. De har noen herlige juleark ute både i A4 og 12″12″, som passer veldig godt til min skandinaviske stil.

4

Det jeg liker med chipboardsene til Wycinanka er allsidigheten. De kan lett tusjes, svertes, males, sprayes mm. Selv har jeg fargelagt noen med tusj og andre svertet med Treaure gold voks. For de som er ukjent med dette produktet; Treasure gold er en metallisk voks som fins i mange farger, og som gir et veldig skinnende og metallisk utseende som jeg liker godt.

Vel … det var det – mine «5 minuts of fame» er over, og jeg vil takke for at du leste dette innlegget. Jeg håper du fikk litt inspirasjon til å lage en side eller to over temaet «Juleverksted».

img_7491

Takk for oss, og god jul!