Snømenn på skitur

samlet-2-1

Disse to krabatene rakk akkurat å flytte inn til oss før juleferien starter. Det er lite hokus pokus her, men resultatet ble knallfint!

Et innlegg jeg har skrevet for Global hobby & kunst AS. Originalinnlegget finner du her.

samlet

Her er fire isoporkuler penslet med Schjerning Art Acrylic. Den grove pastaen gir et røft snølag på kulene. Denne pastaen krever litt tørketid, og hos oss stod de natten over. Deretter var det i grunn bare å montere sammen de ulike delene. Tynne blomsterpinner med lim ble brukt mellom mage og kropp på snømennene, samt mellom nese og hode. For å feste ski, staver og snømenn på bjørkeplatene brukte vi limpistol. Det limet stivner raskt og holder godt. Til øyne og knapper brukte vi sort 3D liner. Når alt var limt sammen, penslet vi på et tykt lag med Effektsnø på bjørkeplaten. På den måten fikk vi også kamuflert limpunktene på platen.

samlet-3-1