Sorte glass med Gnikkis

img_3323

Sort går aldri av moten! Og her har jeg malt en del glass, med ulike malingstyper. På den måten fikk jeg ulik glans på glassene mine. På bildet over ser du glass malt med tavlemaling. Glassene blir veldig matte, og reflekterer ikke noe skinn. På de andre glassene har jeg brukt vanlig akrylmaling, som gir litt mer gjenskinn enn tavlemaling, og vanlig glassmaling. Glassmalingen bevarer blankheten i glasset.

Alle glassene fikk på seg kule hvite Gnikkiser.

Et innlegg jeg har skrevet for Global hobby & kunst AS. Originalinnlegget finner du her.

img_2829

Her er de ulike glassene, to med glassmaling (i midten), to med akrylmaling (nederst til venstre) og 2 med tavlemaling.

img_2843

Da jeg påførte maling på glassene, var det to ting jeg erfarte. For det første så skal det kun være ett strøk med glassmaling, hvis ikke krakelerer malingen. For det andre så er det ikke så innmari lett å få til jevne fine strøk. Så her kreves det litt tålmodighet og god pensler.

img_3326

Disse glassene kjøpte jeg slik de er, og festet kun på Gnikkiser. Sorte lysglass gir veldig fint stemningslys.