Konfirmasjon – innbydelse og ulike bordkort

Det går mot vår og ny konfirmasjonstid. Her er en enkel kolleksjon som kan lages av de aller fleste. På begge variantene er det brukt Papicolor kartong, Staz sommerfugler, strassperler og blonder.

Et innlegg jeg har skrevet for Global hobby & kunst AS. Originalinnlegget finner du her.

samlet

Begge kolleksjonene har ulike varianter av bordkort, og de er ganske like i utseende.

img_3559

Innbydelsene, og på jentekortet er stempelet «Veien hjem» brukt, mens det på guttekortet er stempelet «Invitasjon» brukt. Blondene er festet med dobbelsidig tape. Stempeltrykkene og sommerfuglene er festet med limputer.

img_3556

På de to stående bordkortene, er samme stempel brukt; «Konfirmasjon». Navnene er printet ut på Papicolor kraftkartong. Blondene er festet med dobbelsidig tape, og sommerfuglene er festet med limputer.

img_3558

Disse bordkortene er litt ulike, da ulike stempel er brukt. På guttekortet er stempelet «Skate & ski». På jentebordkortet er det igjen brukt «Konfirmasjon». Også her er navnene skrevet ut på printer. Sommerfuglene og navnelappene er festet med limputer.