Gjenbruksglass til påskegodteri og drikke

img_4098

Syltetøyglass blir straks litt kule når de dekorers og sprayes. Her er plastlekedyr lim fast på lokkene ved hjelp av limpistol, før de fikk to runder med Amsterdam akrylspray.

Et innlegg jeg har skrevet for Global hobby & kunst AS. Originalinnlegget finner du her.

img_4092

For en tid tilbake kom jeg over noen glass med skrulokk og hull til sugerør! Geniale om sommeren når en skal drikke noe med sukker i, for å holde veps borte. Selve lokkene på disse glassene var mindre pene, men hva gjør vel det når en har Amsterdam akrylspray stående

img_4096

Jeg renset både glass og skrulokk med Marabu sin Cleaner, og sprayet lokkene i to omganger. På selve glasset malte Tuva to strøk med tavlemaling. Da kan en merke glasset også …. kanskje ikke så viktig siden lokkene har ulik farge, men Tuva fikk ønsket sitt oppfylt.