Tivoli!

4
StudioLight sin Flower Delight-serie er en skikkelig fargefest! Og de passer perfekt til disse to sidene med lommescrapping. Serien består av 12″12″ mønsterark, 6″6″ mønsterblokker og ulike klippeark som er ferdig utstanset. Sammen med fargede Wycinankas chipboards, ble sidene mine akkurat like fargerike som jeg hadde sett for meg før jeg begynte!
Et innlegg jeg har skrevet for Global hobby & kunst. Originalinnlegget finner du her.
2 3
Her er sidene ferdig montert og satt inn i lommer.
5
Jeg kan ikke gjøre noe uten å bruke Sakura Gelly Roll Stardust på mine albumsider. Disse glitterpennene er så nydelige. De gir klare fine farger, dekker godt og tilsetter fint glitter – uten at det drysser etterpå. Her er det chipboards som er fargelagt.
6
Washitape i all verdens farger og mønstre skaper masse liv, og gjør seg utrolig godt på enkel hvit kartong. Spesielt disse herlige med zig-zag-mønster. På disse kortene ble washitapen limt på, før jeg kuttet kartongen i riktig størrelse. På den måten fikk jeg perfekte kanter. De fargerike die-cutene er fra klippearkene til StudioLight – Flower Delight, festet på med dobbelsidig tape og limputer.
1
Her er produktene jeg kanskje bruker aller mest når jeg jobber med mine album. Dies-platene fra Sizzix er kjekke når jeg skal beskjære bilder, mønsterpapir og kartong. Det er også disse jeg bruker når jeg kutter til ark med washitape på for å få fine kanter.

2 comments

Comments are closed.