Hodeskaller i PanPastels

1

Dette fargevalget så jeg ikke komme da jeg startet, men det ble utrolig tøft!

Et innlegg jeg har skrevet for Global hobby & kunst. Originalinnlegget finner du her.

2

Av alle de produktene jeg har tilgang på, er det noen jeg har større forkjærlighet for enn andre. PanPastels er en av disse. Når jeg tar de fram fra skapet, er det alltid like overraskende hvor herlige disse fargene er, og hvor godt de blander seg! På den fargerike bakgrunnen, har jeg brukt sort Pearl medium oppå en sjablong. På det sorte arket har jeg brukt vanlig PanPastels oppå sjablongen. Etter endt fargelegging, sprayer jeg på flere lag med Fixativ for pasteller.

Forskjellen på papirfarge og om fargene er under eller over sjablongen – gjør bildene ganske ulike.

3

Rammene jeg har valgt å bruke, fins bare å få kjøpt i sort. Så her måtte jeg på med tynne lag akrylspray. Først grunnet jeg med heldekkende titanium hvit så alt det sorte var borte. Deretter kunne jeg spraye tynne lag med fargen jeg ønsket å ha.

Passepartoutene spesialbestilte jeg, slik at innermålene ble akkurat slik jeg ville ha de.

4

Jeg må innrømme jeg digger disse bildene. Passe kule, rampete og knæsj.