Koi – tusj med penseltupp

toppbilde

Lyse, blandbare farger i en pensel!
Det er enkelt å fargelegge, hvor som helst, når som helst med Koi Coloring Brush Pen! Disse tusjene oppleves som en malepensel. Lager fine, middels eller fet penselstrøk, bare ved å øke trykket på spiss mot papiret. Den slitesterke spissen vil raskt gå tilbake til sin opprinnelige form! Den luktfrie og vannbaserte tusjen gir jevn blanding og gradering av farger.

Et innlegg jeg har skrevet for Global hobby & kunst. Originalinnlegget finner du her.

Koi Coloring Brush Pen passer til å fargelegge skisse, tidsskrift, tegnefilm, illustrasjon eller stempler. De 48 transparente fargene blandes lett, og vil skape et mangfold av farger og effekter. Bruk den fargeløse blenderen for å lage jevne overganger og fargegraderinger.

bilde

Fargeleggingsbøker
Det herjer en liten fargeleggingsfeber for tiden, og det store spørsmålet på ymse sosiale media er om den og den boken, tåler den og den tusjen.

3-2

Jeg har gått gjennom min bunke med bøker og kommet frem til at i disse kan fargelegges med Koi. Dog en kan ikke legge på mange lag, slik at papiret blir gjennomvått. Der jeg ønsker kontrastfarger, har jeg ventet til tusjen har tørket skikkelig. Da går det fint med et nytt lag.

2-2

Akvarell?
Disse tusjene kan, foruten å blandes seg i mellom, også brukes sammen med vann. Koi Water Brush passer godt til disse, da en lett kan bestemme mengden vann en ønsker å bruke.

water-brush

Se videoen under her, hvor lett det er å blande disse tusjene med vann.

Fra Sakura of Americas YouTuba-kanal.
Fargekart
1-3
Alle tusjer gir ulik farge avhengig av papiret som det tusjes på. Det er derfor smart å printe ut et fargekart på det papiret du bruker, eller det som ligner mest hvis fargelegging i bøker.
5-1
Her rev jeg ut en side fra den ene fargeleggingsboken min, og skrev ut fargekartet på denne. Dette kartet vil nå ligge fast inni denne boken. Når neste bok skal fargelegges, gjør jeg nok det samme på et ark fra den boken også. I tillegg har jeg skrevet ut og fargelagt et fargekart på Fabriano Bristol. Dette papiret bruker jeg når jeg har kopiert eller skrevet ut tegninger.
Koi-sett
Koi fins i 4 sett; fra 6 til 48 tusjer.
samlet