Kontroll på alle kortene?

pl_all_cards_jade

Kaos?

Jeg skal være den første til å innrømme at jeg har litt mange kit fra Becky Higgins, men jeg er nyforelsket i dem alle sammen! ❤︎ Jeg skal vel også innrømme at jeg har jobbet en del med å få til det ultimate systemet, at jeg har full oversikt over de ulike kitene, kortene og hvor de er i boksene. Selve oppbevaringen er jeg veldig fornøyd med, og denne passer meg perfekt.
4
Kortene har jeg i Samla-bokser fra Ikea. De er lette å stable oppå hverandre og de er lette å frakte ut og inn av hobbyskapet mitt. Nedi boksene har jeg brukt inndeling fra Tjena-serien. Da vil ikke kortene blande seg. Jeg har i tillegg printet ut skilleark med navnet på kitet.
5
Bildene er fra ikea.no.
Øverst Samla-boks med lokk 25,- kr.
Nederst; Tjena med inndeling 29,- kr.
Hvilket kit?
Det fysiske på plass, men hvordan skal jeg huske på hvilke kort som er i hvilket kit? Jeg kan jo selvfølgelig drive å bla frem og tilbake i en del tusen kort, men det orker jeg jo ikke!
confused_mother
En skulle nesten tro at o´store Becky Higgins igjen hadde vært innom hodet mitt og skjønt at det var noe jeg trengte. En dag, på instagram ser jeg at hun har reklamert for sine Card References.
img_8699
For de som ikke vet, dette er pdf-filer over de ulike kitene. De aller fleste ligger ute på nett (link her). Jeg har faktisk sendt epost til BHs kundeservice, og etterlyst tre kit. Ett av disse kitene ble lagt ut få minutt etterpå. I svareposten jeg fikk takket de for beskjeden, varslet at det ene kitet var lagt online og de skulle lage oversikt på de to andre kitene jeg nevnte. Snakk om service!!
Disse oversiktene kan lett skrives ut, hvis en ikke bare ønsker å slå opp ved behov. Selv har jeg skrevet de ut slik at fire sider fra pdf-filen er på ett A4-ark.
1
Disse arkene har jeg satt inn i plastmapper med lommer, så nå er det blitt veldig oversiktlig hvor de ulike kortene er også. Nå kan jeg blad i disse mappene, samtidig som jeg planlegger sidene mine ❤︎
3
Det ble søren meg to fulle mapper med Core- og Mini kits, en halvfull med Value kits og en halvfull med Theme cards. Den blå er fra andre produsenter … jaja … krymper vel ikke disse mappene vet jeg.
2
Her er link til mitt innlegg, som forteller om hvordan jeg jobber med sidene mine.