Fargelegg!

img_9022

To favoritter
Det fins «en del» fargeleggingsbøker ute nå, og det er alltid slik at noen fenger mer enn andre. Disse to er på favorittlisten min; Fargelegg, fra Orage Forlag! De har masse detaljer, stor variasjon i bilder og har små felter ferdig fargelagt noen plasser. Jeg skal innrømme at jeg rynket litt på nesen da jeg så det, første gangen jeg bladde gjennom de, MEN … nå digger jeg det. Bakgrunnen er også fargelagt, som gjør at resultatet på en måte fremheves enda mer.

Et innlegg jeg har skrevet for Global hobby & kunst. Originalinnlegget finner du her.

Det har også kommet en tredje bok i denne «serien»; Mønster og fantasi. Denne har jeg ikke fått kloa i ennå, men jeg tror den anskaffes i løpet av få dager.

Sniktitt inni bøkene
Her er to bildecollager som viser noen av sidene i bøkene. I den siste delen i begge bøkene, er det et eget kapitel som heter «Drodle selv». Der er sidene «halvveis» ferdige, så kan du selv legge inn ditt eget mønster; også kalt Zentangle. Det er også herlig avkobling.

2-1
Fargelegg; Figur og fantasi

1-2
Fargelegg; Dyr og fantasi

Ferdig resultat

3-1

Begge disse to bildene er fargelagt med Sakura Koi Coloring Brush.

4-1

To bilder jeg er veldig fornøyd med. Ulven er fargelagt med Koh-i-Noor Polycolor Artist, mens løven er tusjet med Sakura Koi Coloring Brush. Ulvebildet har fått et lag med Ghiant Basic Fixativ på seg, slik at fargene bevares.

5

Jeg tror det er umulig å ikke like Sakura Gelly Roll Stardust, som her er brukt. Pennene gir en utrolig vakker glittereffekt ❤︎ Det fins også en klar Stardust (#700), og denne kan brukes oppå andre farger som ikke har glitter i seg.