Animorphia ❤︎

1

Dette er boken for de som liker små detaljer! Og disse detaljene driver og gjemmer seg overalt i i disse utrolig vakre tegninger. Kerby Rosanes heter illustratøren, og han er viden kjent for sine bilder. Ryktene sier at bok nummer to er under bearbeiding, så her er det bare å glede seg ❤︎

Et innlegg jeg har skrevet for Global hobby & kunst. Originalinnlegget finner du her.

2

Bokens åpningsside, som bare ropte etter masse, og intense, farger! Så det var med stor glede jeg oppdaget at denne boken har ark som tåler litt våt tusj. Sakura sine Koitusjer er blitt en favoritt, og den myke og spisse penselen klarer fint å jobbe med veldig små detaljer. Mens du tegner oppdager du plutselig noen detaljer som ikke helt hører hjemme – som for eksempel en hengelås liggende på et blomsterblad …

3

Fugl Føniks anno 2015? I denne tegningen bugner det av små monstre som gjemmer seg blant fjærene, og også her var det en mystisk gjenstand; Rubiks kube. Sånn med en gang, ser fargene på bildet til venstre litt ordinære ut, men ved å vippe litt på kameraet blir alt glitteret fanget opp! Sakura Gelly Roll Stardust har en imponerende glittereffekt, som kommer til sitt rette element i denne detaljerte boken.

4

Kameleoner er utrolig morsomme dyr, og det er ikke et unntak i denne boken. Denne er fargelagt med Koh-i-Noor Polycolor Artist, og i overgangene har jeg brukt Polycolor blender.