Hamaperle-perler ✩

 

4

Sommer = fargerikt tilbehør!
Disse armbåndene kan du lett lage hjemme. Eneste du trenger er Hamaperler, smykkestrikk og en stekeovn.

1-1

Hamaperlene jeg brukte heter «Neonmix» (jeg har tatt du de blå), og har skikkelig herlig sommerfarge i seg! Perlene må møysommelig plsseres ut på et stekebrett med bakapapir på – og alle perlene må stå. De kan heller ikke være for tette da de flyter godt utover mens de smelter.

Et innlegg jeg har skrevet for Global hobby & kunst AS. Originalinnlegget finner du her.

Ovnen skal være forhåndsvarmet til 200 grader når du setter perlene inn midt i ovnen. Og perlene skal ikke være inni mer enn 2 minutt. Når perlene er tatt ut må de av den varme platen raskt. Det jeg gjorde var å løfte opp bakapapiret og legge dette ned i oppvaskkommen som var fylt med iskaldt vann. Bakapapiret flyter oppå vannet, og perlene avkjøles raskt.

2-1

Se så fine! De smeltede Hamaperlene er blanke og fine – nesten som pastiller.

3-1

Jeg har brukt transparent smykkestrikk for å tre Hamaperlene på. Det er enkelt og raskt.

5

Herlige, fargerikt sommerarbånd som er ferdig på under 1 time!