Månedskit fra Scrapomania

scrapomania-logo

Det å være en del av design teamet til Project Life i Norge, kan gi goder. Min gode denne gang er julikitet fra Scrapomania.no.

img_9042-jpg

Her er kitet jeg fikk tilsendt; en pakke med kort, alfabet, paljetter, rammer ++. Sånn umiddelbart ble jeg overlykkelig, helt til jeg så at her var det få farger. Da ble det plutselig en utfordring. Jeg bruker alltid masse farger på kort og pynt, og her var det minimalt med det c»)

Et innlegg jeg har skrevet for Project Life i Norge. Originalinnlegget finner du her.

Til tross for noe utfordring, ble det to doble sider. Disse sidene hører ikke sammen da det er over ett år i mellom bildene.

img_9204

img_9205

I fjor sommer måtte jeg ta den tunge avgjørelsen og avlive hunden min. En grusom, men veldig riktig avgjørelse. Kortene fra dette kitet passet til denne hendelsen, da jeg trengte noe som tonet ned sidene.

img_9207

Stickersene som fulgte med, og alfabetet, likte jeg veldig godt! Spesielt at alfabetet innehold så mange av hver bokstav. Det ga meg ingen utfordring i å skrive på alle fire sidene.

img_9206

Det var mange stående 4×6 kort med i pakken, så her improviserte jeg litt. Et 3×4 kort oppå, med utklippet ord fra et annet. Litt farge må jo til, eller hva?

☆☆☆

img_9208

img_9211

Den andre dobbelsiden er fra da min datter og hennes far var på Barnas Holmenkolldag i 2013. Det er mye farger på bildene, så da passet det med lite farger på kortene.

img_9209

Dette kortet med H på, var opprinnelig ment som en del av ordet «home». Her passet det både til «hjerte», «holmenkollen», «hyggelig» …

img_9210

Disse stickersene elsker jeg! Dymotape er kult, og arket med mange ulike tekster passet.

img_9214

Her måtte det fargelegges litt, og med farger ble kortet helt annerledes.

Vel … det var min «tolkning» av Scrapomanias månedskit. Som dere ser er jeg fortsatt en CASer.

Takk for at jeg fikk til å leke med meg dette. Fortsatt god sommer!