Ansiktsmaling er GØY!

Fantasy Make-Up Aqua Express er ansiktsmaling av beste kvalitet produsert i Tyskland. Ansiktsmalingen er enkel å påføre og den verken tørker ut, eller gjør huden fettete etter bruk.

Et innlegg jeg har skrevet for Global hobby & kunst AS. Originalinnlegget finner du her.

tuva_sort

Det er ikke så innmari lenge til Halloween, og Tuva har allerede begynt å planlegge kostyme og ansiktsmaling. I likhet med tidligere år, skal det være noe skummelt! Dette resultatet krever ikke mye fra kunstneren. Og det eneste du trenger i tillegg til ansiktsfarge, svamp og pensel, er tilgang på vann.

0

En liten time før vi startet påføringen av ansiktsmalingen, smurte Tuva seg inn med litt fuktighetskrem. Da sitter fargene bedre på synes jeg, og resultatet blir jevnere. Neste skritt da var å fargelegge ansiktet hvitt, foruten rundt øynene. Her brukte jeg svamp, som jeg fuktet lett med vann. Her må det nok prøves og feiles litt, for lite vann gjør at fargene ikke fester seg på svampen, mens for mye vann gjør at fargene ikke blir veldig synlig på huden. Når hvitfargen var lagt jevnt på, lot vi ansiktet tørke i et par-tre minutt før vi gikk videre med den sorte fargen.

1

På de sorte ringene rundt øynene brukte jeg også svamp. Disse fargene er ikke farlige å få i øynene, og svir ikke. Dog smart å holde øynene lukket under påføringen. For å komme helt inntil øynene, brukte vi pensel. Neseborene og sprekkene ble påført med pensel. Penselen må være våt for at fargen skal feste seg godt på, og avgi sterk farge. Ikke vær redd for å bruke vann i fargekoppene. Til slutt ble leppene også farget hvite, og tenner på påtegnet med pensel (vises på sluttresultatet).

tuva_hvit

Når festen er over, og ansiktsmalingen skal fjernes – er dette superlett. Enten tørkes den av ansiktet med ansiktservietter/våtservietter, eller med sminkefjerneren til Fantasy Make-Up (Remover). Ikke bruk vann og såpe, da fettet i serviettene eller sminkefjerneren er det som fjerner fargen. Vann og såpe gjør at det må gnis mer på huden.

2

Skrinene er lette å holde rene. Her er mitt etter endt fargelegging. Svampene vaskes enkelt med vanlig håndsåpe, og penslene like så. Har de ulike fargekoppene fått annen farge på seg, tørker jeg de lett av med en ren og fuktig bomullsdott. Jeg lukker ikke igjen lokket på skrinet før etter noen timer, men har det stående åpent slik at all væsken som har havnet oppi fargekoppene kan få tørke.

Fantasy Make-Up Aqua Express kommer både i små og store sett, samt løse farger. I de små settene er veiledningen tilpasset de fargene som følger med.