Redesign; serveringsbrett

img_5424
 Art Vintage er en moderne kalkmaling med en flott, matt finish. Fargen fester på mange overflater og er spesielt velegnet til trematerialer. Med Art Vintage kan du gi dine gamle møbler eller loppemarkedsfunn et spenndende og personlig preg.
Et innlegg jeg har skrevet for Global hobby & kunst AS. Originalinnlegget finner du her.
img_5417
Her om dagen fant jeg et gammelt serveringsbrett i tre på brukthandelen. Det var både slitt og skjevt. Skjevheten har sin sjarm, men ikke fargen.
img_5426
Før jeg begynte å male, vasket jeg brettet godt med avfettingsmiddel. Når treverket var tørt, malte jeg 3 strøk. Malingen tørker ganske raskt, så i løpet av 3-4 timer var brettet ferdigmalt. Som litt ekstrapynt, snurret jeg rundt tykk hamp på håndtakene.
img_5429
Superfornøyd med fargen. Dekkende, drøy og herlig matt.