Redesign; tavle av bilderammer

unnamed-4
Bilderammer kan brukes til mye mer enn bare bilder! Her har jeg laget tavler av de.

Et innlegg jeg har skrevet for Global hobby & kunst AS. Originalinnlegget finner du her.

unnamed-5
Rammene hadde jeg liggende fra før, men det er utrolig mange kule rammer å finne på bruktbutikker, loppemarked … eller i butikken.

unnamed-6
Dette krever ikke mye; noen rammer, Schjerning tavlemaling*, pensel, mønsterark fra StudioLight og kritt til å skrive med.

*Schjerning tavlemaling har en utrolig slitesterk overflate. Malingen flyter godt sammen uten å etterlate penselstrøk, noe som gjør den velegnet til store flater som dører, skap, kommoder eller et felt på en vegg. Det er viktig å pusse behandlede flater før en maler. Malingen er vannbasert, men tørker vannfast. Mal minimum to strøk med pensel eller rulle og la den herde i to døgn.

unnamed-7
På denne rammen er det brukt tavlemaling. Jeg fjernet glasset og malte direkte på bakplaten. På denne kan jeg bruke både tavletusj og tavlekritt.
unnamed-8
På denne rammen, og den på toppen, har jeg satt inn mønsterark fra StudioLight. Glasset er her beholdt. På disse rammene bruker jeg tavletusj. Den er god å skrive med, og når tørket sitter den godt. Derimot veldig lett å vaske av med fuktig klut.