Tavlefolie på høyskap

unnamed-12
Tavlefolie er en selvklebende folie med glatt, sort overflate som egner seg til tegning og skrift med vanlig tavlekritt eller tavletusj. Folien kan festes på alle glatte overflater, slik som møbler, vegger eller på glass og krukker.

Et innlegg jeg har skrevet for Global hobby & kunst AS. Originalinnlegget finner du her.

unnamed-13
Jeg har 4 hvite (og kjedelige) høyskap i gangen, og disse inneholder hobbysaker. Jeg har også et hode fullt av idéer som jeg ønsker å gjennomføre. Disse idéene har det med å havne på lapper for så forsvinne.

unnamed-14
Folien er enkel å montere, mye enklere enn hva jeg trodde på forhånd. Jeg så for meg store utfordringer med luftbobler under folien, men den gang ei. Jeg løsnet litt av beskyttelsespapiret øverst og festet på skapet. Så brukte jeg en slikkepott til å «skrape» folien på. Der jeg oppdaget små luftbobler, løftet jeg litt på folien. Folien slapp lett, slik at boblen kunne fjernes.

unnamed-15
Ferdig! Jobben tok 4-5 minutt – og ble det ikke bra? 2 meter med tavle som er lett tilgjengelig. Nå kan jeg skrive opp idéene mine på et sted, og denne lappen forsvinner ikke så lett.

unnamed-16
Tavletusjene er min favoritt på slik folie. Det blir som å skrive med vanlig tusj. Tusjen sitter godt på folien, og en kan stryke borti den uten at den forsvinner. Dog lett å fjerne med en fuktig klut.

unnamed-17
Datteren i huset derimot, hun elsker vanlig kritt mest. Disse er også veldig lett å tørke vekk med fuktig klut.