Touch Liner og drodling

Drodling er å lage kruseduller, andre uhøytidelige og intetsigende småtegninger.
Å drodle er gøy, og det blir endre mer gøy når en har godt redskap! Touch Liners er kjempegode penner som blant annet egner seg godt til drodling. De ligger godt i hånden, gir gode streker og er fargesterke. Avgjort blitt en ny favorittpenn her i huset.

Et innlegg jeg har skrevet for Global hobby & kunst AS. Originalinnlegget finner du her.

unnamed-6
Fineliner fra Touch med pigmentbasert og lysekte blekk til pennetegning, illustrasjoner, teknisk tegning og dokumenter. Passer perfekt sammen med Touch Twin Marker og Brush Marker. Vannbasert blekk som er syrefritt, vannfast og ikke smitter.

unnamed-7
En kjapp opptegning med vilkårlig plassert streker, kan lett bli til et kult strekbilde.

unnamed-8
Her har jeg bare brukt de tynne finelinerne med farger.

unnamed-9
Denne ble til mens TVen stod på i bakgrunnen. Tiden fløy avsted. Når ferdig oppdaget jeg det hadde fått flere timer. Herlig avkobling – og sidene ble til uten en eneste plan på forhånd.

unnamed-10
Denne siden var litt planlagt, i alle fall ordet «håp». Resten ble til underveis.

unnamed-11-kopi
Boken jeg bruker er Marabu sin Art journal. Den har tykke gode ark inni seg som en kan jobbe litt med, uten at ting sverter gjennom til siden under. I A5-format og boken blir helt flat når du åpner den. Så kan fint jobbe på tvers av innbindingen.