Prym Ergonomics heklenåler

img_6141

Her er den nye serien med heklenåler, fra Prym. Ergonomiske heklenåler – laget av plast. Ergonomiske håndtak som gir en behagelig følelse av lett og uanstrengt hekling – uavhengig av hvordan den holdes. Disse ligger helt fantastisk godt i hånden, også for de som sliter litt med leddplager.

Et innlegg jeg har skrevet for Global hobby & kunst. Innlegget kan du finne her.

img_6163

Da jeg fikk disse, gikk jeg i gang med å teste de. Jeg valgte den tykkeste hampen jeg har, 4-5 mm. Den er stiv og ikke veldig medgjørlig å hekle med. Med disse heklenålene var det ingen problem. Hampen ble ikke mindre stiv, men nålene ligger så godt i hånden at det gikk veldig fint.

img_6165

Resultatet etter en liten time, ble et tykt gryteunderlag.

img_6325

Jeg måtte jo teste litt til … her med en mye tynnere utgave av hamp. Også dette gikk som en drøm. Et trekk til en hermetikkboks. Trengte et sted å ha disse nye, fine heklenålene.