Rudolf er rød på nesen

img_6609

Disse reinsdyrene ble en favoritt her hjemme. De er enkle å lage for både store og små. Samtidig er de dekorative.

Et innlegg jeg har skrevet for Global hobby & kunst AS. Originalinnlegget finner du her.

img_6606-1120x840

For å lage disse reinsdyrene trenger du små terrakottapotter, piperensere, plastøyne, pomponger (rød nese), bånd, bjelle og lim.

img_6608

Båndet klippes av i passende lengde, knyter en knute i enden og drar den gjennom hullet i bunnen av potten. Piperenseren klikker jeg til, for så forme den til gevir. Denne stikker jeg nedi hullet. Med en sytråd, syr jeg fast bjellen i enden av båndet. For at piperenser skal holde seg fast, limer jeg enden fast i båndet fra innsiden. Så er det bare å feste på øyne og nese, samt tegne på litt vipper.